header banner
Default

Bitcoin kan echter niet dit kritische niveau bereiken


De crypto markten zijn zelden zo saai geweest. Bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) bewegen nauwelijks en altcoins glijden langzaam weg. Veel mensen beginnen hun geduld te verliezen. Heb je je ooit afgevraagd hoe je kunt navigeren door de wervelwind van de crypto markt? 

Terwijl ik naar buiten kijk, kan ik niet anders dan nadenken over de huidige staat van de crypto markt. Het is een reis geweest vol ups en downs, en ik wil je meenemen op dit avontuur.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

Bitcoin lijkt zich in een accumulatiefase te bevinden

VIDEO: Crypto knalt! BTC 30.000 USD | Belangrijk nieuws BlackRock & Grayscale | Crypto nieuws vandaag |#974
BLOX

In mijn nieuwste YouTube-video bespreek ik de recente ontwikkelingen in de Bitcoin markt. Na twee weken afwezigheid, waarin er niet veel veranderde, is het hoog tijd om de Bitcoin grafiek te analyseren.

De belangrijkste focus ligt op het feit dat Bitcoin momenteel in een accumulatiefase lijkt te zitten. De cruciale zone van $30.000 tot $32.000 is een kritisch niveau, maar we hebben niet veel beweging gezien.

Wat interessant is, is dat de 200-weken Moving Average een belangrijk ondersteuningsniveau lijkt te zijn rond de $25.000. Dit is een niveau waar investeerders mogelijk kansen kunnen zien.

Ik deel ook mijn persoonlijke strategie, genaamd Ultimate DCA. Deze dient voor langetermijninvesteringen in crypto, edelmetalen en aandelen. De cursus wordt volgende week gelanceerd en biedt levenslange toegang met voortdurende updates.

BTC ondervindt flinke weerstand van Moving Average

VIDEO: Explosie BTC koers, wat gebeurde er? | Problemen voor Binance in UK | Crypto nieuws vandaag | #971
BLOX

De grafiek laat zien dat Bitcoin moeite heeft om door de 21-maanden Moving Average te breken, wat een sterke weerstand is. Als we naar beneden gaan, zijn er niveaus rond $23.000 en zelfs $21.500 die interessant kunnen zijn voor accumulatie.

Het is belangrijk om de grafiek te blijven volgen en te wachten op duidelijke tekenen voordat je beslissingen neemt. De volatiliteit kan de komende tijd toenemen, dus blijf alert op de markt. Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal voor updates over de marktontwikkelingen.

Bitcoin, NFT’s en aandelen

VIDEO: Bitcoin: zet de rally door?
David van Ineveld

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Sources


Article information

Author: Deanna Chang

Last Updated: 1697841482

Views: 1127

Rating: 4.6 / 5 (87 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Deanna Chang

Birthday: 1929-02-14

Address: 6747 Linda Centers Suite 186, Tannerfort, IL 79207

Phone: +3969589438723478

Job: Paramedic

Hobby: Metalworking, Chess, Badminton, Fishing, Motorcycling, Poker, Drone Flying

Introduction: My name is Deanna Chang, I am a courageous, Adventurous, welcoming, artistic, unreserved, venturesome, skilled person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.