header banner
Default

Welke Altcoins in Augustus Exploderen, voorspellen analisten en Nederlandse Crypto YouTubers?


Table of Contents

  Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  De zomer is, ondanks het weer in Nederland, toch echt in volle gang. Analisten en Nederlandse crypto YouTubers speculeren er op los welke altcoins en meme coins in augustus kunnen gaan stijgen. Er gebeurt van alles in de crypto sector en op steeds meer plekken wordt cryptocurrency en blockchain gebruikt. Daarom zijn er een aantal altcoins waar analisten veel van verwachten.

  Volgens de analyses van specialisten op het gebied van crypto zijn er een paar veelbelovende meme coins die in de schijnwerpers staan en op het punt staan de crypto markt te veroveren. Meme coins worden vaak ondersteund door grote community’s die het project een boost geven door mee te doen met acties zoals giveaways en presales. 

  Veel meme coin projecten hebben een groot aantal volgers op hun social media kanalen waarop ze updates en memes delen over het project. Een reden waarom meme coins voor veel investeerders een interessante optie kan zijn, is omdat deze munten vaak nog onbekend zijn en aan de vooravond van hun groei staan. Deze groei vertaalt zich vaak in explosieve koersstijgingen waar een investeerder natuurlijk de vruchten van kan plukken en grote winsten kan binnen slepen. 

  De community’s van meme coins zijn een vrolijke en enthousiaste groep crypto traders die hun meme coins vaak met trots aanschouwen. Ze delen vaak veel berichten over hun favoriete meme coins en proberen zo andere traders mee te krijgen. Hoewel de toekomst van meme coins onzeker kan zijn, blijven investeerders vol energie de munten verder pushen. 

  Een aantal altcoins die in het vizier van de analisten en Nederlandse crypto Youtubers staan en eventueel een explosieve groei kunnen ondergaan zijn Evil Pepe Coin, BTC20, Wall Street Memes, Launchpad XYZ en yPredict. In dit artikel onderzoeken we waar deze meme coins voor staan, wie achter deze projecten zitten en wat voor soort groei we kunnen verwachten in 2023 van deze altcoins.

  Evil Pepe Coin

  Evil Pepe Coin is meme coin die zijn oorsprong heeft gevonden nadat Pepe coin dit jaar de meest succesvolle mee coin was. Op basis van het Pepe the Frog personage moet Evil Pepe Coin een tegenreactie zijn voor iedereen die de stijgingen van Pepe coin gemist hebben. 

  In plaats van een serieuze technologische toepassing achter de meme coin, draait Evil Pepe vooral om het creëren van een vrolijke en humorvolle gemeenschap. 

  Leden van de community achter zo’n meme coin zijn vaak enthousiast over de betreffende meme coin. Ze delen grappige memes op sociale media en proberen andere crypto traders over te halen ook in Evil Pepe Coin te investeren. 

  Hoewel de naam van de coin een duistere betekenis heeft, is de munt alles behalve duister, het heeft een vriendelijk uiterlijk naar nieuwe leden in de community. 

  Evil Pepe Coin heeft een duidelijke roadmap samengesteld die te vinden is op de website van het project. In 3 verschillende fases zal Evil Pepe de ontwikkeling van het project doorzetten. 

  In de eerste fase wordt er vooral gewerkt aan de marketing zodat de meme coin bekender wordt. Dit gebeurt bijvoorbeeld via social media en loopt tegelijk met de presale van de token. Fase 1 eindigt dan ook met een eerste listing op een decentrale exchange. 

  In fase twee gaat de marketing verder door partners te zoeken waarmee Evil Pepe samen kan werken. Het is nog niet bekend wat voor partners dit zijn, maar het zullen partijen moeten zijn die op een manier de technologie van Evil Pepe kunnen gaan gebruiken. 

  Tot slot is er een derde fase waarin Evil Pepe zich vooral richt op het uitbreiden van de marktkapitalisatie van het project. De coin moet in totaal een waarde van $100 miljoen gaan bereiken. 

  Ook de tokenomics van Evil Pepe staan duidelijk uitgelegd op de website van het project en die zorgen voor veel enthousiasme onder traders. Van de de totale voorraad van 6,6 miljard tokens worden er bijna 6 miljard verkocht in de presale. 

  De overige 10% van de tokens worden voorlopig vastgezet zodat er liquiditeit geboden kan worden op decentrale exchanges. Zo zijn er na de presale ook gewoon direct tokens in te kopen wat de stabiltieit van de Evil Pepe koers ten goede moet komen. 

  EVIL PEPE, volgende PEPE coin? | Veel potentie of juist niet? | MEME REVIEW

  Nu Naar de Evil Pepe Presale

  BTC20

  Een andere veelbelovende opkomende coin die wellicht flink in koers zal stijgen is BTC20. Deze coin is geïnspireerd door de originele bitcoin uit 2011. Met BTC20 krijg je de kans om tegen een koers van $ 1 dollar tokens aan te schaffen, net zoals Bitcoin in die tijd. 

  BTC20 is een nieuwe ERC-20 token met een staking-mechanisme. Het staking-mechanisme kun je vergelijken met beloningen die miners van bitcoin krijgen voor het onderhouden en veilig houden van het netwerk. 

  BTC20 heeft een sterke en zorgvuldig ontworpen tokenomics. Het project is geïnspireerd door het bescheiden begin van Bitcoin, toen de koers slechts op $ 1 stond in april 2011. In die tijd waren er ongeveer 6,05 miljoen Bitcoins in omloop. 

  Hierdoor heeft het project ervoor gekozen om in eerste instantie een maximale voorraad van 6,05 miljoen tokens aan te bieden. Na de presale zal het aantal tokens op gaan lopen tot 21 miljoen tokens, hetzelfde aantal as er van Bitcoin beschikbaar zijn. 

  Alle tokens die niet worden verkocht tijdens de presale worden in een staking contract opgeslagen. Holders van de BTC20 token die gebruik maken van het staking-mechanisme kunnen beloningen krijgen. 

  Nu Naar de BTC20 Presale

  Wall Street Memes

  Een andere geschikte meme coin om nu te kopen lijkt de token van het Wall Street Memes project te zijn. Dit project werd enkele weken geleden gelanceerd in een presale die een ambitieus doel heeft; een opbrengst van zo’n $30 miljoen. 

  Dat lijkt nog te gaan lukken ook, want de presale wordt al op een zeer hoog tempo verkocht op dit moment. Zo is er inmiddels al voor meer dan $18 miljoen aan tokens gekocht. 

  De snelheid waarin de presale verkocht wordt, hangt met een aantal dingen samen. Zo zijn er verschillende fases in de presale waardoor vroege investeerders de tokens tegen een voordeliger tarief kunnen kopen dan investeerders die aan het eind van de presale de tokens in kopen. 

  Ook is de community achter de munt belangrijk. Wall Street Memes is opgericht vanuit een social media kanaal die verspreid over meerdere platformen in totaal meer dan 1 miljoen volgers heeft. Al deze volgers hebben al kennis kunnen maken met de token en de bijbehorende presale. 

  Na de presale zal Wall Street Memes gelanceerd worden bij een decentrale exchange waardoor iedereen de token kan gaan traden. Dat kan vervolgens voor een flinke prijsstijging zorgen. 

  Bodem DICHTBIJ? | Deze PRE-SALE TOKEN koop ik vandaag!!!

  Nu Naar de WSM Presale

  Launchpad XYZ

  Het platform van Launchpad XYZ is de plek waar je als crypto trader terecht kan om alles te weten te komen over de crypto markt. Zo is het een platform waarop nieuwe cryptomunten gelanceerd kunnen worden, maar ook waar crypto traders informatie over de crypto markt kunnen vinden. 

  Zo vind je van allerlei crypto projecten informatie als de huidige koers, maar ook achterliggende technische informatie. Als crypto trader heb je hiermee 

  Het fijne aan Launchpad XYZ is dat het veilig en betrouwbaar is. Het platform controleert alle projecten grondig voordat ze erop komen, zodat ze aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Dit geeft investeerders vertrouwen in de projecten waarin ze willen investeren. 

  Met zijn eenvoudige en duidelijke aanpak staat Launchpad XYZ bekend als een betrouwbare plek voor blockchain-startups en investeerders. Het is een goede mogelijkheid voor projecten om geld in te zamelen en voor investeerders om mee te doen met nieuwe en innovatieve ideeën in de wereld van blockchain en crypto munten.

  De LPX-token van Launchpad XYZ is het kloppende hart van het platform en speelt een belangrijke rol in het ecosysteem. 

  LPX is een ERC-20 token, gebouwd op het Ethereum netwerk, waardoor het compatibel is met verschillende Ethereum crypto wallets en exchanges. Als utility-token heeft LPX meerdere functies binnen het Launchpad XYZ-platform. 

  Allereerst wordt LPX gebruikt als toegangstoken voor investeerders om deel te nemen aan presales van nieuwe projecten die worden gelanceerd op het platform. Door LPX te bezitten, kunnen gebruikers toegang krijgen tot exclusieve investeringsmogelijkheden en deelnemen aan de nieuwste en meest veelbelovende crypto projecten.

  Nu Naar de Launchpad XYZ Presale

  yPredict

  Een ander interessant crypto project is yPredict, een nieuw crypto platform waarop voorspellingen over de crypto markt gedaan kunnen worden aan de hand van AI. 

  yPredict is niet alleen een platform waarop voorspellingen gedaan kunnen worden, maar ook een plek waarop je direct kan investeren in de coins die je gevonden hebt. 

  Om gebruik te maken van de AI van yPredict heb je een abonnement op de dienst nodig. Dit abonnement betaal je met YPRED tokens, die je nu alvast in een presale kunt verkrijgen tegen een gereduceerd tarief. 

  Je krijgt vanuit yPredict dan ook waarschuwingen zodra er in een koers van één van de grootste cryptomunten een bepaald patroon ontdekt wordt. Deze patronen geven vaak een indicatie welke kant de koers op gaat bewegen en door de notificaties kun je hier op tijd op inspelen. 

  Daarnaast is de AI ook door jezelf te gebruiken en kun je bijvoorbeeld technische analyses uit laten voeren over onbekende cryptomunten. Ook kan de AI een analyse doen over het huidige sentiment over de crypto markt of een cryptomunt in het specifiek. 

  yPredict is er voor de ervaren crypto trader die op zoek is naar extra tools en die in de kunstmatige intelligentie van yPredict kan vinden. Ook de beginnende crypto trader kan met de geautomatiseerde tools van het platform een volgende stap zetten in het samenstellen van een crypto portfolio. 

  5 BESTE ALTCOINS IN DE PRE-SALE MET 100X POTENTIE 💰💰

  Nu Naar de yPredict Presale


  Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

  Sources


  Article information

  Author: Thomas Johnson

  Last Updated: 1698033961

  Views: 840

  Rating: 4.8 / 5 (61 voted)

  Reviews: 95% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Thomas Johnson

  Birthday: 1995-05-28

  Address: 9084 Jaclyn Throughway Apt. 172, South Eric, CA 95067

  Phone: +3612264258565978

  Job: Taxi Driver

  Hobby: Playing Piano, Magic Tricks, Web Development, Poker, Board Games, Aquarium Keeping, Writing

  Introduction: My name is Thomas Johnson, I am a resolute, persistent, tenacious, strong-willed, cherished, unreserved, audacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.